Kuormalavat ja kuljetusalustat

Oplax tunnetaan kokeneena ja ammattitaitoisena kuormalavojen valmistajana. Vuosikymmenien ajan toimintamme on perustunut asiakkaidemme liiketoiminnan luotettavuuden ja kannattavuuden parantamiseen heidän pakkaamis-, varastointi- ja kuljetustoiminnoissaan. Kuormalavat suunnitellaan ja valmistetaan käyttötarkoituksen ja pakattavan tuotteen mukaan. Kunnia-asiamme on taata asiakkaillemme nopeat ja varmat toimitukset.

Oplaxin valmistamat kuormalavat saavat asiakkailta kiitosta korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Pakkausratkaisumme koostuvat pääasiassa puusta valmistetuista tuotteista, jotka tukevat ideologiaamme valmistaa ympäristöystävällisiä tuotteita.

Räätälöidyt kertalavat

Suunnittelemme räätälöidyt kertalavat yhdessä kanssasi juuri yksilöllisiä tarpeitasi vastaavaksi. Lavat valmistuvat automaattilinjoillamme nopeasti, kustannustehokkaasti ja mittatarkasti.

kertalavat

Erikoiskuormalavat

Erikoiskuormalavat valmistetaan asiakkaiden määrittelemällä tavalla. Ne poikkeavat standardirakenteisista kuormalavoista esimerkiksi materiaalin, värin, merkintöjen, logojen tai erikoisrakenteen osalta.

erikoiskuormalavat

Standardilavat

EUR- ja Fin-lavat sekä niihin sopivat kaulukset ja kannet kuuluvat varastovalikoimaamme, joten pystymme toimittamaan niitä erittäin nopeasti ja joustavasti.

standardilavat

Varastolavat

Varastostamme on jatkuvasti tilattavissa yleisimpiä lavakokoja sekä lavakauluksia ja kansia useissa hintaluokissa ja eri vahvuisina käyttötarpeesi mukaan.

kertalavat

Lavakaulukset ja kannet

Lavakaulukset ovat monikäyttöinen pakkausratkaisu, joita käytät uudelleen ja uudelleen mitä erilaisimpien tuotteiden pakkaamiseen.

lavakaulukset

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kokemuksen tuomalla ammattitaidolla

Oplax on tuottanut kuormalavoja vuodesta 2000 lähtien. Pitkäaikainen kokemuksemme eri toimialoilla toimivien yritysten kuormalava- ja pakkausalustaratkaisuiden toteuttamisesta antaa meille vankan pohjan kehittää uusia kustannustehokkaita lavaratkaisuja sinun ja asiakkaidesi tarpeet huomioiden. Ole yhteydessä myyntihenkilöstöömme. Autamme sinua löytämään luotettavan, toimivan ja kustannustehokkaan kuormalavaratkaisun tuotantoon, kuljetuksiin ja varastointiin.

Nopeutta ja kustannussäästöjä varastopalvelulla

Kuormalavavarasto vie paljon tilaa ja siihen sitoutuu rahaa. Voit pienentää lavavarastoasi ulkoistamalla osan lavavarastostasi meille. Määrittelemme yhdessä kuormalavatarpeesi ja sovimme liiketoimintaasi luotettavasti palvelevan kuormalavamäärän varastoinnista puolestasi. Näin myös kuormalavojen toimitusaika minimoituu ja tavaravirta asiakkaillesi asti toimii luotettavasti myös yllättävissä kysyntäpiikeissä.

Yksi Suomen suurimmista kuormalavojen valmistajista

Seitsemällä automaattilinjallamme valmistuu 1,6 miljoonaa kuormalavaa vuodessa. Uudenaikaiset nopeat automaattilinjamme takaavat tehokkaan tuotannon ja nopeat luotettavat toimitukset. Asiakaskuntamme muodostuu mm. paperi-, kartonki, elintarvike-, rakennus-, kone-, elektroniikka-, kemian- ja metalliteollisuuden yrityksistä.