Puisen pakkausmateriaalin ISPM 15 -standardi

ISPM 15
Kaikki pakkauksissa käyttämämme puutavara täyttää ISPM 15-vaatimukset. Vakuudeksi tästä kaikki kuormalavamme ja puupakkauksemme on leimattu IPPC-leimalla. ISPM vaatimukset täyttävät pakkaukset on valmistettu standardin mukaan uunikuivatusta puutavarasta

PEFC
Oplax käyttää PEFC-sertifioitua sahatavaraa.

PEFC-sertifikaatin mukaisesti merkityn tuotteen raaka-aine on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä. PEFC on maailman suurin metsäsertifiointijärjestelmä.

ISO 9001 (linkki sertifikaattiin)
Toimintaamme johdetaan ja kehitetään ISO 9001 toiminnan johtamisen ja laadunhallinnan standardin mukaisesti.

HSEQ (linkki sertifikaattiin, kun se saadaan)
Oplax on HSEQ-auditoitu toimittaja.

Useat suuret tilaajat ovat yhdessä sopineet HSEQ®-arviointimenetelmästä varmistaakseen, että heidän arvoketjunsa täyttävät niille asetetut vaatimukset työterveyden (Health / H), turvallisuuden (Safety / S), ympäristön (Environment / E) ja laadun (Quality / Q) osalta.

Yhteiset HSEQ®-kriteerit on vahvistanut ja hyväksynyt suurten tilaajien HSEQ®-klusteri: ABB, Andritz, Alva-yhtiöt (entinen Jyväskylän Energia), Stora Enso, Gasgrid Finland, HELEN, MM Kotkan Mills Board, Pohjolan Voima, Outokumpu, Oulun Energia, Quant, MetsäGroup, Nokian Renkaat, SSAB, Stora Enso, Tornator, UPM-Kymmene ja Walki.

EUR-lavat (linkki sertifikaattiin)
Oplax on sertifioitu EUR-lavavalmistaja

FIN-lavat (linkki sertifikaattiin)
Oplax on sertifioitu FIN-lavavalmistaja