Kokemuksen tuomalla ammattitaidolla

Suunnittelemme räätälöidyt kertalavat ja erikoislavat yhdessä kanssasi. Näin voimme varmistaa, että sinulle valmistamamme lavat täyttävät sinun ja tarvittaessa myös asiakkaidesi pakkaus-, varastointi ja logistiset vaatimukset. Ammattitaitoinen tuotesuunnittelu- ja myyntihenkilöstömme on käytettävissäsi ja auttaa löytämään parhaimmat ratkaisut. Pitkäaikainen kokemuksemme eri toimialoilla toimivien yritysten lavaratkaisuiden toteuttamisesta antaa meille vankan pohjan olla kehittämässä uusia kustannustehokkaita lavaratkaisuja myös sinulle.

Konsultointi ja tekninen suunnittelu
Suunnitteluprosessimme käynnistyy pakattavien tuotteiden ja sen logistisen ketjun vaatimusten kartoittamisella. Selvitämme mm. lavalle asetettavat tuotteet ja tuotepakkaukset, varastoinnin ja lavayksikön käsittelyn logistisen ketjun eri vaiheissa, kuljetustavat jne. Kun tämä on selvitetty, suunnitellaan lavat sinun ja tarvittaessa myös asiakkaasi lavalle asettamat vaatimukset huomioiden. Suunnittelussa pyritään huomioimaan koko logistinen ketju ja lavan elinkaari.

Piirrokset ja mallinnus
Ennen lavojesi tai muiden meiltä tilaamiesi tuotteiden valmistuksen aloittamista teemme niistä piirrokset. Jotkut tuotteet voivat vaatia mallikappaleiden tekemisen ja testaamisen eri käyttötilanteissa, jotta voidaan varmistaa niiden toimivuus käytännössä.