Kuormalavojen suunnittelu kokemuksen tuomalla ammattitaidolla

Suunnittelemme räätälöidyt kertalavat ja erikoiskuormalavat yhdessä kanssasi. Näin voimme varmistaa, että sinulle valmistamamme kuormalavat täyttävät sinun ja tarvittaessa myös asiakkaidesi pakkaus-, varastointi ja logistiset vaatimukset. Ammattitaitoinen tuotesuunnittelu- ja myyntihenkilöstömme on käytettävissäsi ja auttaa löytämään parhaimmat ratkaisut. Pitkäaikainen kokemuksemme eri toimialoilla toimivien yritysten kuormalavaratkaisuiden toteuttamisesta antaa meille vankan pohjan olla kehittämässä uusia kustannustehokkaita kuormalavaratkaisuja myös sinulle.

Konsultointi ja tekninen suunnittelu
Kuormalavojen suunnitteluprosessimme käynnistyy pakattavien tuotteiden ja sen logistisen ketjun vaatimusten kartoittamisella. Selvitämme mm. kuormalavalle asetettavat tuotteet ja tuotepakkaukset, varastoinnin ja kuormalavayksikön käsittelyn logistisen ketjun eri vaiheissa, kuljetustavat jne. Kun tämä on selvitetty, suunnitellaan kuormalavat sinun ja tarvittaessa myös asiakkaasi kuormalavalle asettamat vaatimukset huomioiden. Suunnittelussa pyritään huomioimaan koko logistinen ketju ja kuormalavan elinkaari.

Piirrokset ja mallinnus
Ennen kuormalavojesi tai muiden meiltä tilaamiesi tuotteiden valmistuksen aloittamista teemme niistä piirrokset. Jotkut tuotteet voivat vaatia mallikappaleiden tekemisen ja testaamisen eri käyttötilanteissa, jotta voidaan varmistaa niiden toimivuus käytännössä.