Kertalavat nopeasti ja vaivattomasti!

Suunnittelemme kertalavat yhdessä kanssasi juuri yksilöllisiä tarpeitasi vastaavaksi. Kuormalavat valmistuvat automaattilinjoillamme nopeasti, kustannustehokkaasti ja mittatarkasti. Luotettavat aikataulutetut toimitukset varmistavat logistisen ketjusi katkeamattomuuden ja luotettavat toimitukset omille asiakkaillesi.

Koon ja rakenteen lisäksi räätälöimme kertalavat toivomustesi mukaan esimerkiksi kulmaviistein, maalauksin, logoin ja merkkauksin. Erilaisilla rakenneratkaisulla voidaan helpottaa pakkaamista, kertalavojen siirtelyä ja pinoamista. Tarpeidesi mukaisilla ratkaisuilla varmistamme yhdessä kanssasi, että kuormalavat toimivat omassa ja asiakkaidesi tuotannossa ja logistiikassa juuri halutulla tavalla.

Umpikantiset kertalavat
Harvalaudoitettujen lavojen lisäksi tehokas automaattilinjamme tuottaa nopeasti ja tehokkaasti tarpeisiisi suunniteltuja umpikantisia kertalavoja, joihin voidaan halutessasi tuotantolinjalla kiinnittää kosteutta eristävä kalvo.

Sertifioitu raaka-aine
Käyttämämme puutavara on kuivattu ISPM15-standardin mukaisesti. Osoituksena tästä lavat ovat IPPC-leimattuja ja niitä voidaan käyttää vientiin menevien tuotteiden pakkaamiseen. Raaka-aine on PEFC-sertifioitua, mikä varmistaa, että käyttämämme puutavara on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Vakiomittaiset kertalavat hetitoimitukseen varastosta
Suosituimmat kertalavamme ovat puoli EUR-lavan (800 x 600 mm), EUR-lavan (800 x 1200 mm) ja FIN-lavan (1000 x 1200 mm) kokoiset lavat. Varastoimme ylisimmistä vakiokokoisista kuormalavoista useita eri hintaisia ja vahvuisia vaihtoehtoja, joten voit tilata niitä nopeasti heti toimitukseen.

Standardilavat nopeasti varastosta
EUR- ja Fin-lavat kuuluvat varastovalikoimaamme, joten pystymme toimittamaan niitä erittäin nopeasti ja joustavasti.

Automatisoidusta tuotannosta hyötyy asiakas
Kertalavat ja standardilavat valmistetaan tehokkailla ja nopeilla automatisoiduilla linjoilla, joka on tae tasaiselle korkealle laadulle ja kestävälle lopputulokselle. Automaationaulaus ja naulojen kotkaaminen vahvistavat kansilautojen naulauksen kestävyyttä huomattavasti. Kertalavojemme naulaus vastaa standardilavojen naulausta, joka standardien mukaan testataan säännöllisesti.

Lisää monikäyttöisyyttä lavakauluksilla ja kansilla

Lavakaulukset ja kannet lisäävät lavojen monikäyttöisyyttä. Yleisimmän kokoiset lavakaulukset ja kannet voit tilata suoraan varastosta.