Standardilavat

Kun tarvitset erittäin kestävät vakiokokoiset standardilavat, saat meiltä EUR-lavat (800×1200 mm) ja FIN-lavat (1000×1200 mm) nopeasti ja joustavasti suoraan varastosta. Viranomaiset myöntävät FIN- ja EUR-lavojen valmistusluvat ja valvovat säännöllisesti sitä, että lavat täyttävät niille asetetut lujuus- ja muut vaatimukset.

Kevytrakenteisemmat vakiomittaiset standardilavat
Varastoimme yleisimmistä vakiokokoisista kuormalavoista (800 x 600 mm, 800 x 1200 mm ja 1000 x 1200 mm) myös useita eri hintaisia ja vahvuisia standardoimattomia vaihtoehtoja Näitä standardilavoja edullisempiakin vaihtoehtoja voit tilata nopeasti varastostamme heti toimitukseen.

Lisää monikäyttöisyyttä lavakauluksilla ja kansilla
Lavakaulukset ja kannet lisäävät lavojen monikäyttöisyyttä. Vakiokokoiset lavakaulukset ja kannet voit tilata suoraan varastosta.

Sertifioitu raaka-aine
Käyttämämme puutavara on kuivattu ISPM15-standardin mukaisesti. Osoituksena tästä kuormalavat ovat IPPC-leimattuja ja niitä voidaan käyttää vientiin menevien tuotteiden pakkaamiseen. Raaka-aine on PEFC-sertifioitua, mikä varmistaa, että käyttämämme puutavara on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Automatisoidun tehokkaan tuotannon hyödyt
Standardi- ja kertalavamme valmistetaan tehokkailla ja nopeilla automatisoiduilla linjoilla, joka on tae tasaiselle korkealle laadulle ja kestävälle lopputulokselle. Automaationaulaus ja naulojen kotkaaminen vahvistavat kansilautojen naulauksen kestävyyttä huomattavasti. Kertalavojemme naulaus vastaa standardilavojen naulausta, joka standardien mukaan testataan säännöllisesti.

Kemianteollisuuden standardisoimat CP-lavat

Euroopan kemianteollisuus on määritellyt standardeja kemianteollisuudessa käytettäville kuormalavoille. Erikoishuomio näitä standardeja laadittaessa on ollut laadussa, turvallisuudessa ja ympäristötekijöissä. Meillä on kokemusta standardinmukaisesta CP-lavojen valmistuksesta, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.