Varastolavat

Varastovalikoimamme kattaa yleisimmät Suomessa käytössä olevat standardikokoiset varastolavat sekä niihin sopivat lavakaulukset ja kannet:

  • 800 x 1200 mm
  • 800 x 600 mm
  • 1000 x 1200 mm

EUR- ja FIN-lavat
Kun tarvitset erittäin kestäviä kuormalavoja kannattaa valita tiukkojen lujuus ja laatustandardien mukainen EUR- ja FIN-lava. Viranomaiset myöntävät FIN- ja EUR-lavojen valmistusluvat ja valvovat säännöllisesti sitä, että kuormalavat täyttävät niille asetetut lujuus- ja muut vaatimukset. Niiden kierrätettävyys edistää myös ympäristön huomioimista pakkaus- ja logistisissa ratkaisuissasi.

Kevytrakenteisemmat vakiomittaiset varastolavat
Varastoimme yleisimmistä vakiokokoisista kuormalavoista myös useita eri hintaisia ja vahvuisia standardoimattomia vaihtoehtoja.

Lisää monikäyttöisyyttä lavakauluksilla ja kansilla
Lavakaulukset ja kannet lisäävät lavojen monikäyttöisyyttä. Vakiokokoiset lavakaulukset ja kannet voit tilata suoraan varastosta.

Sertifioitu raaka-aine
Käyttämämme puutavara on kuivattu ISPM15-standardin mukaisesti. Osoituksena tästä lavat ovat IPPC-leimattuja ja niitä voidaan käyttää vientiin menevien tuotteiden pakkaamiseen. Raaka-aine on PEFC-sertifioitua, mikä varmistaa, että käyttämämme puutavara on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Automatisoidun tehokkaan tuotannon hyödyt
Standardi- ja kertalavamme valmistetaan tehokkailla ja nopeilla automatisoiduilla linjoilla, joka on tae tasaiselle korkealle laadulle ja kestävälle lopputulokselle. Automaationaulaus ja naulojen kotkaaminen vahvistavat kansilautojen naulauksen kestävyyttä huomattavasti. Kertalavojemme naulaus vastaa standardilavojen naulausta, joka standardien mukaan testataan säännöllisesti.