erikoiskuormalavat 450

Erikoiskuormalavat

Suunnittelemme erikoiskuormalavat yhdessä kanssasi juuri yksilöllisiä tarpeitasi vastaavaksi. Koon ja rakenteen lisäksi räätälöimme kuormalavat toivomustesi mukaan esimerkiksi kulmaviistein, maalaamalla ja merkkaamalla niihin yrityksesi tai asiakkaasi logo. Kuormalavat voidaan erikoisvahvistaa ja varustaa tunnistamisen mahdollistavilla elementeillä.

Erikoiskuormalavat voivat olla kertakäyttöisiä tai uudelleen käytettäviä. Uudelleen käytettävät kierrätettävät erikoiskuormalavat ovat kustannustehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto yrityksen sisäiseen käyttöön tai kun tarvitset tuotteillesi laajemman räätälöidyn kuormalavajärjestelmän koko logistiseen ketjuusi. Kiertävä pitkäikäinen kuormalava on erittäin kustannustehokas vaihtoehto kuormalavan koko elinkaarella.

Erilaisilla vakiokuormalavoista poikkeavilla rakenneratkaisulla voidaan helpottaa pakkaamista, kuormalavojen siirtelyä ja pinoamista. Tarpeidesi mukaisilla ratkaisuilla varmistamme yhdessä kanssasi, että kuormalavat toimivat omassa ja asiakkaidesi tuotannossa ja logistiikassa juuri halutulla tavalla.

Luotettavat aikataulutetut toimitukset ja tehokas tuotantomme varmistavat logistisen ketjusi katkeamattomuuden ja luotettavat toimitukset omille asiakkaillesi.

Umpikantiset kuormalavat
Harvalaudoitettujen kuormalavojen lisäksi tehokas automaattilinjamme tuottaa nopeasti ja tehokkaasti tarpeitasi vastaavia umpikantisia kuormalavoja. Halutessasi umpikantisiin kuormalavoihin voidaan tuotantolinjalla kiinnittää kosteutta eristävä kalvo. Kaikki umpikantiset ja kalvopintaiset kuormalavat suunnitellaan aina yhdessä kanssasi, jolloin niiden mitat ja muut ominaisuudet vastaavat täsmälleen yrityksesi pakkaus- ja logistisia tarpeita. Suurimpia umpikantisten ja pinnoitettujen kuormalavojemme käyttäjiä ovat paperi- ja kartonkiteollisuus.

Erikoistilauksesta valmistamme piensarjoina kuormalavoihin myös muusta kuin sahatavarasta valmistettuja umpikansia esim. vanerista.

Kemianteollisuuden käyttämät CP-kuormalavat
Valmistamme asiakkaillemme kemianteollisuuden määrittelemien standardien mukaisia CP-kuormalavoja. CP-standardin mukaisissa kuormalavoissa erikoishuomio on laadussa, turvallisuudessa ja ympäristötekijöissä.

Sertifioitu raaka-aine
Käyttämämme puutavara on kuivattu ISPM15-standardin mukaisesti. Osoituksena tästä kuormalavat ovat IPPC-leimattuja ja niitä voidaan käyttää vientiin menevien tuotteiden pakkaamiseen. Raaka-aine on PEFC-sertifioitua, mikä varmistaa, että käyttämämme puutavara on peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hoidetuista metsistä.

Vakiomittaiset kertalavat heti toimitukseen varastosta
Kun tarvitset vakiokokoisia kertalavoja, voit tilata voit tilata niitä nopeasti varastostamme. Varastoimme jatkuvasti ylisimmistä vakiokokoisista kuormalavoista useita eri hintaisia ja vahvuisia vaihtoehtoja.   Suosituimmat kertalavamme ovat puoli EUR-lavan (800 x 600 mm), EUR-lavan (800 x 1200 mm) ja FIN-lavan (1000 x 1200 mm) kokoiset kuormalavat.

Standardilavat nopeasti varastosta
EUR- ja Fin-lavat kuuluvat varastovalikoimaamme, joten pystymme toimittamaan niitä erittäin nopeasti ja joustavasti.

Asiakkaana hyödyt automatisoidusta tehokkaasta tuotannosta
Kertalavat ja standardilavat valmistetaan tehokkailla ja nopeilla automatisoiduilla linjoilla, joka on tae tasaiselle korkealle laadulle ja kestävälle lopputulokselle. Automaationaulaus ja naulojen kotkaaminen vahvistavat kansilautojen naulauksen kestävyyttä huomattavasti. Kertalavojemme naulaus vastaa standardilavojen naulausta, joka standardien mukaan testataan säännöllisesti.

Lisää monikäyttöisyyttä lavakauluksilla ja kansilla
Lavakaulukset ja kannet lisäävät lavojen monikäyttöisyyttä. Yleisimmän kokoiset lavakaulukset ja kannet voit tilata suoraan varastosta.